Frost Spirits Levering kun 39 DKK ♥ Produceret i København ★ Kun 5 stjernede anmeldelser

CPH Original gin - En sikker investering

CPH oriGinal Gin serien er produceret i Danmark af de bedste råvarer og efter egne opskrifter udviklet af Frost-familien.

Bestseller i forretningerne

Copenhagen Original Gin er nu allerede på hylderne i et væld af specialforretninger og mindre spiritusbutikker. Responsen har været utrolig positiv og flere af vores kunder melder om, at vores gin er den bedst sælgende!

Tilbagevendende kunder

Når først kunderne har smagt vores gin vender de stort set altid tilbage. Det skyldes den høje kvalitet og at ginnen kan fungere med hvilken som helst tonic uden at miste den gode smag. Her er det ginnen der er det bærende element.

Skarp pris

Vi kan levere ginnen til en attraktiv pris til slutforbrugeren men også til dig engros. Det skyldes blandt andet at vi får produceret ginnen i København og på den måde er leveringsomkostningerne minimale. Du kan bestille et tilbud herunder.

Produceret i København

Udover at det er et fantastisk salgsargument for dig når du skal videresælge vores gin, så betyder det også at produceringen af vores gin foregår bæredygtigt og under gode forhold.

Flere smagsvarianter

Du får muligheden for, at kunne skabe et varieret sortiment af gin da vi tilbyder 5 forskellige lækre smagsvarianter. Det betyder derfor også at du udvider din målgruppe.

Bæredygtig

Det er vigtigt for os at produktionen foregår bæredygtigt og for at være 100% sikre på det har vi valgt at producere vores gin i København. Det betyder minimal Co2 udledning og gode forhold.

Kontakt informationer

Frost Spirits

Addresse

Addresse: Fritz Hansensvej 22 3450 Lillerød

Frost Spirits

Telefonnummer

Telefon: +45 44 21 21 80

Kontakt os

Vi vender tilbage hurtigst muligt.