Lehdistö

Olemme aina valmiina tiedon, kuvien ja tekstin kanssa


Pressemeddelelse - 30-01-2024 08:05:00

Oplev smagen af noget helt nyt!

En velsmagende cocktail kan løfte feststemningen og forvandle selv den mest almindelige dag til en uforglemmelig oplevelse.

Vi er en lille dansk producent, som ikke synes, det skal være besværligt at lave en super lækker og forfriskende cocktail. Med vores nye cocktail serie behøver forbrugeren ikke at have et arsenal i sirupper og diverse forskellige alkoholiske drikker stående. Her skal blot tilføjes en almindelig tonicvand. 1 del cocktail gin og 3 dele tonicvand, så er cocktailen klar. En flaske cocktail gin giver 2,8 liter færdigblandet cocktail.


 


Vi har testet konceptet på Strøget i København, og forbrugerne var vilde med konceptet. Derfor valgte vi at udvikle en hel serie, som er helt ny på det danske marked, og ikke tidligere set.


 


Vi har brugt mange dage og timer på at finde de helt rigtige opskrifter. Derfor kan vi love forfriskende smagsoplevelser som aldrig før set. Serien byder på fem unikke smagsvarianter, der er sikre på at vække smagsløgene; Strawberry Sunshine, Mango Paradise, Lemon Temptation, Rhubarb Romantic og Mandarin Oasis Magic.


 


Det har aldrig været nemmere at nyde en lækker cocktail derhjemme. Uanset om du er til frugtige, syrlige eller søde smagsvarianter, har vores serie noget for enhver smag. Kom ned i din lokale vin- og spiritusforretning og vælg din favorit.


 


Den unikke cocktail gin serie præsenteres for fagfolk på Formland messen den 4.-6. februar 2024 i Herning, hvor vi vil være til stede og tilbyde smagsprøver.


 


 


For mere information:


Frost Spirits, Lars Frost, 25377046gin, cocktails Danmarks største sortiment i cocktails og gin